ΗΟΜΕ CHEF ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

À TABLE PERSONAL CHEF

Το À Table σας προσφέρει την υπηρεσία Home Chef στην Πάρο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε τον προσωπικό σας Chef και μία μοναδική προσωποποιημένη γευστική εμπειρία. Εμπλουτίστε τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις και τις οικογενειακές σας συγκεντρώσεις με τον δικό σας, προσωπικό chef που θα δημιουργήσει τα πιάτα της αρεσκείας σας, στον χώρο σας, αποκλειστικά για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καλέστε μας στο +30 2284027889 ή στείλτε μας email στο info@atable.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να φτιάξουμε μαζί σας την καλύτερη εμπειρία Personal Chef.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μέσα από το À Table Personal Chef μπορείτε να έχετε τον προσωπικό σας μάγειρα στην Πάρο, ο οποίος θα ετοιμάσει για εσάς το γεύμα της επιλογής σας. Καλέστε μας στο χώρο σας για να σας μαγειρέψουμε και απολαύστε μία εξατομικευμένη γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στην άνεση του σπιτιού σας!

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ CHEF

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΝΟΥ

Οι έμπειροι Chef του À Table διαθέτουν την τεχνογνωσία που απαιτείται για να δημιουργήσουν το καλύτερο μενού βάσει των δικών σας αναγκών και προτιμήσεων. Πάντα βέβαια μπορείτε να αντλήσετε ιδέες από τα ενδεικτικά μενού που έχουμε ετοιμάσει.

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ CHEF

Η υπηρεσία Chef at Home είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αποκλειστικές γαστρονομικές εμπειρίες, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον δικό σας, προσωπικό chef στο σπίτι σας, ο οποίος θα σχεδιάσει μαζί σας το μενού της αρεσκείας σας και θα δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις για εσάς και τους καλεσμένου σας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας, σχεδιάστε μαζί μας το εξατομικευμένο μενού της αρεσκείας σας και εμείς θα οργανώσουμε όλα τα υπόλοιπα. Θα αγοράσουμε τα υλικά, θα μεταφέρουμε τον εξοπλισμό μας – αρκεί να διαθέτετε το βασικό εξοπλισμό μαγειρέματος (κουζίνα, νεροχύτη) – θα μαγειρέψουμε, θα σερβίρουμε τα πιάτα, και πριν αποχωρήσουμε θα καθαρίσουμε τον χώρο της κουζίνας.

Εάν επιθυμείτε μπορούμε να φροντίσουμε ώστε να έχετε κατά τη διάρκεια της βραδιάς και το απαιτούμενο προσωπικό εξυπηρέτησης (πχ. σερβιτόρο, bartender).

Κλείσιμο
Διαβάστε Περισσότερα...

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία Personal Chef στην Πάρο;

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes