ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ

Ο Executive Chef του À Table Λαέρτης Οικονόμου και η Pastry Chef Ηλιοστάλακτη Χαλουλάκου είναι οι άνθρωποι πίσω από τις γεύσεις που προσφέρει καθημερινά το εστιατόριό μας στην Πάρο.

Με μακρόχρονη προϋπηρεσία σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια της πρωτεύουσας, οι Chef μας σχεδίασαν και δημιουργούν για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάρου εξαιρετικά πιάτα, ώστε να γεύεστε την αυθεντική Ελληνική Κουζίνα, κάθε μέρα, στο πιάτο σας.

EXECUTIVE CHEF

ΛΑΕΡΤΗΣ

Ο Executive Chef Λαέρτης Οικονόμου είναι απόφοιτος της σχολής Le Monde και έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε εστιατόρια και catering. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει διατελέσει Executive Chef στα εστιατόρια Botoxe / YTON The music show, Βυζαντινό στο γήπεδο OPAP ARENA AEK, Attalos Café-Bar-Restaurant-Catering, και Terra Petra all day bar restaurant πολυχώρος εστίασης. Έχει επίσης υπάρξει προσωπικός chef σε οικίες επώνυμων επιχειρηματιών ενώ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του διατέλεσε μάγειρας στο Park Hotel, στο Kipriotis Hotel Kos, στο εστιατόριο Far East, και στο Golf της Γλυφάδας. Τέλος, έχει διατελέσει και εκπαιδευτής σε διάφορες σχολές όπως στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, και στο ALPINE CENTER.

PASTRY CHEF

ΗΛΙΟΣΤΑΛΑΚΤΗ

Η Pastry Chef Ηλιοστάλακτη Χαλουλάκου είναι απόφοιτος της σχολής Culinary Center & Cookery Club καθώς και καθηγήτρια γαλλικών απόφοιτη του πανεπιστημίου Sorbonne Paris IV. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε εστιατόρια και catering έχοντας διατελέσει μέλος πολυπληθών μαγειρικών ομάδων στα εστιατόρια ark restaurant-bar-coffee shop, Βυζαντινό στο γήπεδο OPAP ARENA AEK και στο Botoxe - YTON The music show.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ

Με μεράκι και αφοσίωση στο καλό, γευστικό και ποιοτικό φαγητό, αλλά και με την ιδιαίτερη αγάπη της για το νησί της Πάρου, η ομάδα του À Table έχει αναπτύξει ένα ξεχωριστό εστιατόριο στην Παροικιά που προσφέρει κάθε μέρα γεύσεις βασισμένες στην παραδοσιακή Ελληνική και Μεσογειακή Κουζίνα, όπως την μάθαμε από τις οικογενειακές στιγμές και τα παιδικά μας χρόνια.

Αυτό το φαγητό θέλουμε να μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας.