ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

À TABLE CATERING SERVICES

Με τις καλύτερες υποδομές για υποστήριξη μαζικών εκδηλώσεων εστίασης, το À Table αποτελεί εξαιρετική λύση εάν αναζητάτε catering στην Πάρο, τόσο στην Παροικιά όσο και σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού. Η έμπειρη ομάδα των Chef μας, αλλά και το εξειδικευμένο στη διοργάνωση εκδηλώσεων προσωπικό μας, εγγυόνται το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε εκδήλωση στην Πάρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καλέστε μας στο +30 2284027889 ή στείλτε μας emailστο info@atable.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και να σχεδιάσουμε μαζί το καλύτερο μενού για την εκδήλωσή σας.

Κλείσιμο
Διαβάστε Περισσότερα...
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

ΟΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΑΣ

Η υπηρεσία À Table Catering στην Πάρο, σας παρέχει μία σειρά από επιλογές σχετικά με την γκάμα των φαγητών που θα διαλέξετε για την εκδήλωσή σας. Επιλέξτε δημιουργίες Ελληνικής Κουζίνας, ή κινηθείτε σε διεθνείς επιλογές που περιλαμβάνουν Γαλλικό Φαγητό, Ιταλικές Γεύσεις, Ασιατικές Επιλογές καθώς και επιλεγμένα πιάτα από δημοφιλείς κουζίνες άλλων χωρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥ

Με την εμπειρία πολλών ετών στην τροφοδοσία για κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις, η ομάδα μας έχει δημιουργήσει κάποια ενδεικτικά μενού που αποτελούν προτάσεις πάνω στις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας μενού.

BUFFET MENU

FINGER MENU

BUSINESS DINNER MENU

ΕΜΠΙΣΤΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ À TABLE

ΓΑΜΟΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Είτε αναζητάτε το καλύτερο φαγητό για δεξίωση γάμου στην Πάρο, είτε επιθυμείτε τροφοδοσία για βάπτιση ή για μία επαγγελματική εκδήλωση, το catering του À Table αποτελεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Πάρο για παρασκευή φαγητού για εκδηλώσεις.

Επιλέξτε το À Table Catering και εμπιστευθείτε την διοργάνωση της εκδήλωσής σας σε εμάς. Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει τόσο το φαγητό, όσο και την υποδοχή και εξυπηρέτηση των καλεσμένων της εκδήλωσής σας, στον χώρο της επιλογής σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για τη διοργάνωση εκδήλωσης στην Πάρο; Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes